Careers

Wat biedt Levitech

Levitech B.V. gevestigd in Almere is een kleine, mondiale speler in productie-oplossingen voor de halfgeleiderindustrie. Het bedrijf heeft een state-of-the-art productiefaciliteit, competent en gekwalificeerd personeel en een strategisch en hoogwaardig supportnetwerk. Levitech levert aan de grote technologische spelers in de semiconductor markt. 

Ben je toe aan een eerste of tweede carrièrestap?

Wil je graag veelvuldig internationaal op reis?

Ben je een technisch multi-talent?

Hecht je aan ruimte voor inbreng van eigen ideeën?

Dan zijn we op zoek naar jou.

  Field Service Engineer Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren, testen en onderhouden van de Levitech producten wereldwijd zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch in een hightech omgeving bij gerenommeerde klanten in de semiconductor en PV industrie. Bekijk vacature ➤ Productie Technician (loondienst) Als Productie technician ben je verantwoordelijk voor de productie, het functioneel testen en de verbetertrajecten in samenwerking met onze afdeling RD&E.
Bekijk vacature ➤
Test Engineer (loondienst / ZZP) Als Test Engineer zal jij de technische projecten binnen de afdeling RD&E coördineren, uitvoeren en ondersteun jij de internationale klanten van Levitech op een professionele wijze.
Technisch Software Engineer (loondienst / ZZP) Als Technisch software engineer ontwikkel je nieuwe functionaliteiten in de bestaande software voor de besturing van onze hightech machines voor de semiconductor en solarindustrie.
Mechanical Engineer (loondienst / ZZP) Als Mechanical Engineer ben jij van concept tot uitvoering betrokken bij het ontwerpproces. Je werkt in teamverband op de RD&E afdeling en analyseert de haalbaarheid van projecten, houdt contact met leveranciers en maakt sterkte berekeningen, simulaties en calculaties.
Monteur machinebouw (loondienst) Samen met collega’s bouw je aan semiconductor systemen in onze cleanroom (schone ruimte). Het werk bestaat voornamelijk uit het assembleren van mechanische en elektrische samenstellingen.
 

Wij bieden je

Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding

Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief

Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden

Collega’s aan het woord

“Levitech is voor mij aantrekkelijk vanwege de schaalgrootte, flexibiliteit, diversiteit in werkzaamheden, relatieve vrijheid in je taken, de mogelijkheid mee te denken over veel aspecten van de bedrijfsvoering, het internationale karakter (reizen), de hightech industrie (semicon / PV) waarin Levitech zich begeeft als eigenlijk een klein duimpje.” Michiel Coolen – Manager Operations & Customer Services
Je kan hier in een leuk team samenwerken om jouw idee tot een eindproduct uit te werken. Je werkt met machines aan de grens van de technische mogelijkheden.Martijn van der Wal – Manager Mechanical & Electrical
“De vrijheid die je krijgt is geweldig, je werkt met een leuk team en het werk is erg dynamisch. Ook krijg je de mogelijkheid om te reizen, vanuit mijn ervaring bijvoorbeeld naar Maleisië, China en diverse landen binnen Europa.” Klaas Bos – Field Service Engineer
Korte lijnen, je kan bij iedereen aankloppen. Het bedrijf is kleinschalig en je hebt veel vrijheid, je kan hier lekker jezelf zijn.Bhartie Koemar-Kalapnat – Finance & Logistics